Oto Aksesuar

2023/2024 Yılında En İyi Cam Suyu Markaları | 7 Tavsiye

En iyi cam suyu markaları ile araçlarınızda ön görüş hakimiyetini en iyi seviyeye taşıyabilirsiniz. 2023/2024 yılında cam çizilmesini ve kirleri önleyen harika markalar var. Keza, kış ayları için de antifrizli cam suları kullanılmaktadır. Sonax en bilinen ve iddialı bir ürün. Yine Shell Winter ürünü de benzinliklerden kolayca ithal edilebilen ve cam temizliğini çok iyi sağlayan markalar arasında. Bu ikisini de tavsiye ediyoruz.

Ön camdaki lekeler, sürücülerin görüş hakimiyetini azaltır. Hatta yağmurlu ve çamurlu kış aylarında arabaların ön camları çok yoğun bir kire sebebiyet verir. Otomobil firmaları da bunu önlemek adına cam suyu ve silecek teknolojisini geliştirdi. Cama fışkırtılan su lekeleri yumuşatıyor, silecekler ise temizliği %100 performans ile gideriyor. Peki ama 2023/2024 yılında satın alınacak en iyi cam suyu markaları hangileri? Antifrizli cam suyu önerisi var mı? İşte detaylar…

en-iyi-cam-suyu-markalari-1
En İyi Cam Suyu Markaları

2023/2024 Yılında En İyi Cam Suyu Markaları

Günümüzde otomobiller için antifrizli, kokulu ve sabunlu çok güzel cam suyu ürünleri üretiliyor. Opet ve Sonax markaları yanı sıra Shell ürünleri de kullanıcılar tarafından tam puan alıyor. Bu yıl alınacak en iyi cam suyu markaları önerimizde ilk sırada Sonax bulunuyor. Üstün bir temizleme teknolojisine ve içeriğine sahip ürünleri var. Yine Opet 4 mevsim cam suyu ürünleri de en iyi ürünler arasında gösteriliyor. Sizin için bir tavsiye listesi hazırladık.

En iyi temizlik yapan cam suyu markası tavsiyeleri ve fiyat listesi:

TARİHCAM SUYU MARKASIFİYATI
2023Opet 4 Mevsim Cam Suyu (4,5 Litre)99 TL – 119 TL
2023Autokit Antifrizli Oto Cam Suyu25 TL – 50 TL
2023Divortex Şampuanlı Ve Parfümlü Yazlık Cam Suyu 5 Litre140 TL – 160 TL
2023SONAX Antifrizli Konsantre Cam Suyu210 TL – 230 TL
2023Antifirizli Parfümlü Oto Cam Suyu 3 Lt25 TL – 50 TL
2023Renew Antifirizli Oto Cam Suyu Parfümlü -22 1000 Ml.22 TL – 35 TL
2023Würth Oto Konsantre Cam Suyu Temizleme Sabunu38 TL – 45 TL

*rakamlar satış yeri ve ürün gramajına göre değişecektir.

en-iyi-cam-suyu-markalari-3
En İyi Cam Suyu Markaları

1.      Sonax Antifrizli Cam Suyu

Sonax ürünlerinin içerisinde konsantre ve mentol kimyasalları bulunmamaktadır. Temizlik ve leke giderme konusunda %100’e yakın bir performans sergilemektedir. Sadece kiri çıkarmaz, aynı zamanda camda kir oluşumlarının da önüne geçer. Bu haliyle çoğu araç sahibi için en iyi cam suyu markaları arasında gösterilmektedir. Krom ve boyaya zarar vermemesi de ekstra onu özel kılan özellikleridir.

2.      Shell Winter Cam Suyu

Shell benzin istasyonlarında her zaman kolayca bulabileceğiniz Winter cam suyu serisi, kışın camlardaki donmaları gidermesi ve donma önleyici olmasıyla meşhur konumdadır. Sadece camlarda değil, farlardaki lekeleri de tek başına giderebiliyor. Fiyatı da gayet makul. Ucuz satış rakamlarıyla sürücüler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Herhangi bir Shell istasyonunda bu ürünü satın alabilir ve görevlilere dolum yaptırabilirsiniz.

3.      Würth Konsantre Cam Suyu

İnternette ve benzinliklerde 1000 ml olarak satılan Würt konsantre cam suyu, aynı zamanda far temizliği içinde en iyi cam suyu markaları arasında gösterilmektedir. İçeriğinde çok iyi özel bileşenler bulunur. Bu sayede hem yazın hem de kışın istenilen performansları kullanıcısına sunmaktadır. Fiyat olarak biraz pahalı olduğunu da belirtelim. İyi günler dileriz.

İlginizi çekebilir: Güncel Koltuk Arkası TV Fiyatları 2023 | Ne Kadar Oldu?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu